Virus Verwijderen


Een virus op de computer is erg vervelend. Door een virus wordt uw computer minder snel en kunnen er belangrijke gegevens van uw computer gestolen worden. Heeft u een vervelend virus op uw computer? Wij kunnen deze veilig verwijderen!

Doel van een virus
Criminelen zijn erg slim en bedenken erg veel slimme methodes om virussen op uw computer te installeren. Het doel van virussen is om uw computer te infecteren en zo informatie te stelen. Denkt u hierbij aan wachtwoorden, inlogcodes en bankgegevens. Deze gegevens gebruiken criminelen vervolgens of ze worden doorverkocht.

Kenmerken van een computer virus
Het is niet altijd gemakkelijk om een virus te identificeren op uw computer. Dit zijn de meest voorkomende symptomen als u een virus heeft:
  • Uw computer start traag op
  • Uw computer loopt regelmatig vast
  • Uw computer crasht
  • U kunt niet printen of scannen terwijl de kabel wel zijn aangesloten

Tips om een virus te voorkomen
Een goede tip om een virus te proberen buiten te sluiten is door alleen op bekende sites te komen. Probeer onbekende en onbetrouwbare websites te vermijden. Vaak komt virus op een computer door het bezoeken van de verkeerde sites en door het downloaden van de verkeerde programma's.

Gebruik geen gratis virusscanner, deze geven onvoldoende bescherming tegen virussen.

Virus verwijderen door een expert
Het verwijderen van een virus is niet eenvoudig. Een antivirusprogramma zou u moeten beschermen, maar vaak doen ze dat niet goed genoeg. Door een expert in te schakelen kunnen wij controleren of er eventueel virussen op uw computer staan en u helpen om deze er af te krijgen. Neem contact met ons op voor een afspraak bij u thuis!