Trojaans paard verwijderen


Een Trojaans paard is een programma dat doorgaans via de mail binnenkomt, en door u per ongeluk wordt geïnstalleerd op uw computer. Dit kan gebeuren omdat het verborgen zit in een bijlage van een e-mail. Als de bijlage wordt geopend, is het kwaad geschied en zal het Trojaans paard automatisch worden geïnstalleerd. Is uw computer geïnfecteerd met een Trojaans paard? Wij bieden uitkomst!

Trojaans paard hulp
Een Trojaans paard is een stukje software dat zorgt voor een lek in uw computer. Cybercriminelen kunnen zo van buitenaf op uw pc komen. Uw privacy is in gevaar en daar kunt u beter zo snel mogelijk iets aan doen.

Meestal merkt u dat dit probleem heeft als uw computer plotseling erg traag wordt. Wij komen bij u thuis om het paard te verwijderen en de computer voor u op te schonen. Daarnaast voeren wij een APK-check uit om te kijken of uw computer alle laatste updates bevat. Na afloop kunt u weer met plezier achter uw pc kunt plaatsnemen.

Preventie van virussen
Naast het oplossen van het probleem is het belangrijk dat u in de toekomst gevrijwaard blijft van dit soort vervelende problemen. Wij geven u daarom graag advies over de keuze van de juiste virusscanner.

Wat is een trojaans paard?
Het Trojaans paard dankt zijn naam aan het Paard van Troje uit de Griekse mythologie. Griekse soldaten wisten de stad Troje te veroveren door de stad via een list een groot houten paard te schenken. De inwoners van Troje openden de stadspoorten en lieten het paard binnen, waarin een groot aantal Griekse strijders was verschanst.

Trojaans paard laten verwijderen?
Wilt u een afspraak met ons maken? Dit is heel eenvoudig. U kunt contact met ons opnemen, en dan komen we op een geschikt moment bij u langs.