Computerhulp in Zwammerdam


Als u zakelijk of privé een probleem krijgt met de computer, dan wilt u dat dit snel en vakkundig wordt opgelost. Dat is iets dat u aan ons kunt overlaten, ook in Zwammerdam. We komen aan huis zodat u de kostbare apparatuur niet hoeft te vervoeren.

Computer inloopmiddag
Een unieke manier om kennis te maken met ons bedrijf en onze expertise is tijdens een inloopmiddag bij u in de regio. Hier lossen wij kosteloos uw computerprobleem op of beantwoorden uw specifieke vragen, indien dat lukt binnen een kwartier. Tijdens deze middag is iedereen welkom. Wij nodigen u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen en natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken.

Computer problemen oplossen
Natuurlijk staan we zowel voor particulieren als ondernemers klaar. Maar onze service gaat nog verder. Wilt u bijvoorbeeld weten hoe het gesteld is met uw pc of laptop? Dan kunt u bij ons terecht voor een APK voor computers. Ook voor persoonlijk advies op dit gebied zijn onze medewerkers u graag van dienst.

Bij ons bent u zeker van:
  • Service aan huis voor € 10,- per kwartier
  • Geen voorrijkosten
  • Advies op maat
  • APK-scan van uw computer


Computerprobleem verhelpen in Zwammerdam
Door onze kennis en ervaring zijn vrijwel alle computerproblemen al wel een keer verholpen, groot en klein. Dat betekent dat ook uw probleem snel en vakkundig kan worden opgelost. Omdat we een duidelijke tariefstructuur kennen, is snelheid ook in uw belang. We rekenen € 10,- per kwartier en er zijn geen voorrijkosten.

Neem contact met ons op voor een afspraak!