Computerservice in zevenhoven


Is uw computer plotseling erg traag of loopt deze regelmatig vast? Er is kans dat een virus of trojaans paard de oorzaak is. Wist u dat een virus via onbetrouwbare websites op uw computer komt en een Trojaans paard via onbetrouwbare e-mail? Helaas komt dit ook voor in Zevenhoven, maar gelukkig kunnen wij u helpen om dit op te lossen. Dit geldt ook voor andere problemen met uw computer, tablet of telefoon, op afspraak of tijdens onze inloopmiddagen.

Voordelen van onze computerhulp
Door ons in te schakelen ben u zeker van:
  • Gratis APK-scan van uw computer binnen een minuut
  • Er worden geen voorrijkosten berekend
  • U betaalt per kwartier 10 Euro voor onze hulp
  • Professionele hulp en advies op maat


Computerondersteuning tijdens inloopmiddagen
Elke eerste zaterdag van de maand hebben wij een inloopmiddag. De plaats en tijd vindt u op onze website en Facebook-pagina. Hier kunt u een APK-keuring laten doen, vragen stellen, bijvoorbeeld over virussen, back-ups en betrouwbare virusscanners. Het eerste kwartier is gratis. Wij geven u graag persoonlijk advies.

Computerhulp aan huis in Zevenhoven
Vertrouwt u de computer niet of wilt u deze laten updaten? Vindt u het lastig een printer te installeren? Voor deze zaken en andere vragen kunt u een afspraak maken. Wij komen aan huis en rekenen geen.

Er is een grote kans dat wij u kunnen helpen en dat u onbezorgd verder kunt op de computer. Maak gerust een afspraak via de website! Op onze website vindt u ook aanvullende informatie en een APK-tool om zelf de veiligheid van uw computer te testen.