Computer problemen in Woerdense verlaat


Tegenwoordig kunnen we echt niet meer zonder een computer, zakelijk of privé, maar af en toe lijkt dit apparaat ook een eigen wil te hebben en dan is er ook in Woerdense Verlaat een oplossing. Het is altijd vervelend wanneer onze computer ons in de steek laat, of het nu om een pc of om een laptop gaat. Wanneer u last heeft van computerproblemen en in Woerdense Verlaat of omgeving woont, dan helpen wij u uiteraard graag.

Duidelijk en servicegericht
Wij willen u als ondernemer of als particulier graag van dienst zijn bij het verhelpen van een grote diversiteit aan computerproblemen. Daarbij weten we dat u niet zit te wachten op mooie praatjes, maar op oplossingen en duidelijkheid.

Wij hebben uitsluitend ervaren medewerkers in dienst die u in Woerdense Verlaat snel en vakkundig kunnen helpen. Onze voorwaarden zijn duidelijk:
  • Hulp aan huis kost € 10,- per kwartier.
  • Er zijn geen voorrijkosten.
  • Gratis APK scan van uw computer
  • Advies op maat
Wilt u preventief problemen voorkomen, dan bieden wij een APK-service voor computers. Natuurlijk kunt u altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies met betrekking tot uw computerproblemen.

Maak kennis op een inloopmiddag
Wilt u meer over ons weten of heeft u een probleem met uw computer waarover u iets wilt vragen? Kom gerust langs op een inloopmiddag. Als we binnen een kwartier uw probleem kunnen oplossen is dat geheel gratis.

Natuurlijk verplicht een bezoek aan een inloopmiddag u sowieso tot niets. Of het nu gaat om een hardnekkig probleem of een kleine onduidelijkheid waar u zelf niet uitkomt, u bent van harte welkom. Als u graag een persoonlijke afspraak wilt, dan kunt u contact met ons opnemen.