Computerhulp in Nieuwkoop


Heeft u computer problemen of start uw computer niet meer op, dan kunt u op ons rekenen. Computerhulp in Nieuwkoop helpt u met allerlei soorten computerproblemen. We kunnen alles oplossen: van een virus verwijderen, updates uitvoeren, beveiliging van de computer controleren tot het vernieuwen van een verouderde versie, we staan voor u klaar.

Computerexperts
De voordelen van computerhulp uit Nieuwkoop zijn:
  • We geven service aan huis voor 10 euro per kwartier
  • Wij rekenen geen voorrijkosten
  • Wij geven u altijd persoonlijk advies
  • Wij kunnen een gratis APK-scan van uw computer maken


Voer een APK-scan uit
Door middel van het downloaden van onze APK applicatie kunt u binnen 1 minuut er achter komen wat voor problemen er zich in uw computer bevinden. Deze APK is alleen geschikt voor Windows en is geheel gratis. Er worden oplossingen gegeven die u kunt gebruiken om de problemen op te lossen en als u er niet uitkomt dan biedt de helpdesk hulp.

Inloopmiddag voor computerproblemen
Iedere eerste zaterdag van de maand is er een inloopmiddag voor computervragen. Hier kunt u vragen stellen over uw tablet, computer of telefoon. Tijdens de inloopmiddag kunnen wij ook de APK-tool op uw computer uitvoeren. Voor meer informatie over de inloopmiddag kijk u op onze website.

Computerproblemen oplossen
Als u computerproblemen heeft lost Computerhelpdesk in Nieuwkoop uw problemen zo snel mogelijk op. Neem contact met ons op en wij komen het direct bij u thuis oplossen!