Computerhulp in Langeraar


Voor snelle, vakkundige en betrouwbare computerhulp in Langeraar kunt u rekenen op de experts van Computerhelpdesk. Wij verhelpen al uw computerproblemen. U kunt bij ons terecht voor de (her)installatie van uw computer, advies over betere beveiliging en installatie daarvan, en het verwijderen van virussen, trojaanse paarden en ransomware.

Voordelen van computerhulp in Langeraar
Computerhelpdesk is uw lokale computerondersteuning in Langeraar e.o. Wij organiseren iedere maand op elke eerste zaterdag een inloopmiddag bij u in de buurt. Daar kunt u gratis vragen stellen over het gebruik van uw computer, tablet of telefoon. Meer informatie over deze inloopmiddagen vindt u op onze website.

Computerhulp op maat
Daarnaast zijn de voordelen voor onze computerhulp in Langeraar:
  • Service aan huis: Wij komen voor de meest uiteenlopende computerproblemen bij u langs. Deze service bieden we aan voor tien euro per kwartier
  • Geen voorrijkosten: voor onze service aan huis rekenen we geen voorrijkosten
  • Persoonlijk advies: u krijgt van ons gedegen computeradvies, dat afgestemd is op uw persoonlijke situatie
  • APK-scan: met onze betrouwbare computerscan halen we gratis en snel mogelijke problemen in uw computer naar boven


APK-scan van uw computer
Als u een computer met Microsoft Windows heeft, dan kunt u zelf onze APK-scan uitvoeren. Deze kunt u downloaden op onze website. Met deze betrouwbare tool van ScanCircle weet u binnen één minuut of uw computer problemen heeft. U ziet ook gelijk wat u kunt doen om deze problemen tegen te gaan. Komt u daar zelf niet uit, dan helpen wij u daar graag verder mee.

Neem contact met ons op
Voor computerondersteuning in Langeraar schakelt u dus Computerhelpdesk in. Wij lossen uw computerproblemen snel op. Neem contact met ons op voor een afspraak. Dat kan via de e-mail op info@computerhelpdesk.eu. We zijn ook telefonisch bereikbaar op 0172-766180: op werkdagen van 10 tot 20 uur en op zaterdag van 9 tot 16 uur.