Computerproblemen in Korteraar


Trage computers, virussen, ransomware waardoor u plotseling te maken krijgt met vergrendelde bestanden, maar ook updates en installatie van printers: wij bieden onze hulp aan in Korteraar, zodat u snel weer zonder problemen verder kunt op computer, tablet of telefoon. Ook vindt u op onze website een gratis APK-tool om zelf uw computer te scannen en eventuele problemen op te lossen. Komt u er niet uit, dan wendt u zich tot ons!

Voordelen van onze computerservice
  • In de omgeving, dus snel bij u thuis
  • Professionele hulp en oprechte interesse
  • Geen voorrijkosten, u betaalt 10 Euro per kwartier
  • In bezit van het certificaat van ICT waarborg


Computerondersteuning tijdens inloopmiddagen
Graag onderhouden we persoonlijk contact met onze klanten. Daarom organiseren we elke maand inloopmiddagen bij u in de buurt. Kijk voor de volgende inloopmiddag op zaterdag op onze website of Facebook-pagina. U kunt terecht voor persoonlijk advies en antwoord op uw vragen. Wij voeren een gratis APK-scan uit en stellen oplossingen voor. Kom gerust langs, het eerste kwartier is gratis, wanneer er niemand direct na u komt kunt u tegen een kleine vergoeding per kwartier langer hulp krijgen.

Computerhulp bij u thuis in Korteraar
Wilt u graag een afspraak bij u thuis? Dat is geen probleem. Wij helpen u zo goed mogelijk om uw computerproblemen op te lossen en geven graag advies voor optimale beveiliging. Een betrouwbare virusscanner installeren is belangrijk om veel problemen te voorkomen. Wij adviseren u graag hierover. Neem dus gerust contact met ons op of kom langs tijdens de inloopmiddag!