Computerhulp in Bodegraven


Bent u op zoek naar betrouwbare computerhulp in Bodegraven? Voor het oplossen van problemen met uw pc of laptop en goed advies over veiliger omgaan met uw computer, kunt u terecht bij Computerhelpdesk.

Computerondersteuning in Bodegraven
Computerhelpdesk is de betrouwbare lokale computerhulp in Bodegraven en omgeving. Wij verzorgen voor u de nieuwe installatie van Windows en andere programma's, zorgen voor een betere beveiliging van uw computer en verwijderen ongewenste indringers als virussen en ransomware. Als u vragen heeft over het gebruik van uw pc, laptop, telefoon of tablet, dan kunt u ook terecht op onze gratis inloopmiddagen. Deze organiseren we bij u in de buurt op iedere eerste zaterdag van een nieuwe maand. Meer informatie over onze inloopmiddagen vindt u op onze website.

Computeradvies in Bodegraven
De voordelen van onze computerhulp in Bodegraven:
  • Service aan huis
  • Zonder voorrijkosten
  • Persoonlijk advies
  • APK-scan
Voor slechts tien euro per kwartier verhelpen we bij u thuis al uw computerproblemen. Wij rekenen geen voorrijkosten voor onze service aan huis. Ons betrouwbare computeradvies is volledig afgestemd op uw situatie. Met onze gratis APK-scan vinden we alle problemen in uw computer!

APK-scan van uw computer
Voor computers met Windows is onze betrouwbare en gratis APK-scan van onze website te downloaden. Zo kunt u zelf in één minuut problemen met uw computer opsporen en direct zien wat u hier aan kunt doen. Uiteraard helpen wij u graag verder als u hier zelf niet uit komt.

Hulp in Bodegraven nodig?
Neem voor computerhulp in Bodegraven contact met op met Computerhelpdesk. Voor meer informatie of een afspraak mailt u naar info@computerhelpdesk.eu, of belt u ons. We zijn telefonisch te bereiken op nummer 0172-766180, van 10 tot 20 uur op werkdagen en zaterdags van 9 tot 16 uur.