Computerhulp in Alphen aan de rijn


Gelukkig zijn de moderne computers veel minder storingsgevoelig dan de oudere modellen, maar soms stuit u toch op een probleem, groot of klein. Het kan zijn dat u zelf geen oplossing weet en de hulp van een expert nodig hebt. Dan wilt u natuurlijk niet met uw kostbare pc of laptop door Alphen aan de Rijn heen. Wij bieden de oplossing hiervoor.

Computerexpert in Alphen aan de Rijn
Als uw computer niet meer werkt zoals dat hoort, wilt u snel een oplossing. Tenslotte kunnen we thuis noch op het werk lang zonder computer. Onze ervaren en vakkundige medewerkers weten dat u weer snel wilt kunnen beschikken over een goed werkend apparaat. Wij komen bij u op kantoor of aan huis langs. Op die manier kan het probleem waar u tegenaan bent gelopen het snelst en meest efficiënt worden opgelost.

We houden van duidelijkheid, net als u. Dus zijn uw zekerheden:
  • Het tarief per kwartier bedraagt € 10,-.
  • Er zijn geen voorrijkosten
  • Wij geven objectief advies
  • Wij voeren een APK uit voor uw computer


Inloopmiddagen voor computer vragen
Wilt u kennismaken met de wijze waarop wij computerproblemen oplossen of heeft u een vraag? Kom eens langs op een inloopmiddag. Als wij een computerprobleem voor u kunnen verhelpen doen we dat graag en als het binnen een kwartier lukt ook geheel gratis. Kom langs voor een vrijblijvende ontmoeting met onze experts. Het is gratis en verplicht u tot niets.

Computeradvies in Alphen
Heeft u met spoed een computerexpert nodig in Alphen aan de Rijn? Neem dan contact met ons op!