Computer inloopmiddag


Iedereen kent het verschijnsel wel: de computer werkt niet helemaal naar behoren, maar u weet niet waar het aan ligt. Dan is het ideaal als u even ergens gewoon om hulp kunt vragen zonder dat dit tot verplichtingen hoeft te leiden. Het voorkomen van echte problemen is immers beter dan een dure reparatie nadien.

Een computerprobleem dient opgelost te worden zodra het opduikt, zodat het niet kan verergeren of zelfs onherstelbaar kan worden. Ook een ogenschijnlijk klein probleem kan tot een groot probleem uitgroeien. Kom daar langs bij onze gratis computer inloopmiddag!

Inloopmiddag voor computervragen
Iedereen is welkom op onze inloopmiddag, dus zowel ondernemers als particulieren. En op deze inloopmiddag kost vragen inderdaad niets. Wij proberen uw probleem zo snel mogelijk op te lossen of geven u advies om het in de toekomst te vermijden.

We proberen binnen een kwartier een oplossing te vinden. Als er na u niemand een afspraak heeft, nemen wij uiteraard ook extra tijd voor uw specifieke probleem.

Eenvoudig en kosteloos
Wilt u een inloopmiddag bezoeken? Vul uw postcode in, dan kunt u meteen zien waar en wanneer er een middag bij u in de buurt staat gepland. Wat de kosten betreft hoeft u zich geen zorgen te maken. Indien wij u van dienst kunnen zijn binnen een kwartier doen wij dat graag en is dat geheel gratis. Is er na u niemand anders aan de beurt dan nemen we de tijd om het probleem verder te analyseren en te verhelpen. In dat geval is er een bijdrage van € 10,- verschuldigd.

Maakt u zich niet langer zorgen over het slecht functioneren van uw computer en kom gewoon een keer bij ons langs op onze inloopmiddagen, die speciaal voor u worden georganiseerd.


Contact

 • Bezoek adres:
  iFlow ondernemingshuis
         Europaplein 10
         2408 GX Alphen aan den Rijn

 • Telefoon: 0172754050

 • Email: info@computerhelpdesk.eu

Openings tijden

 • Maandag tot en met vrijdag: 10 tot 20 uur
 • Zaterdag: 9 tot 16 uur
 • Zondag en feestdagen: gesloten

Overige gegevens

 • kvk: 53006925

 • Btw nummer: NL020189400B02

Ict waarborg

ictwaarborg
Wij zijn gecertificeerd lid van ICT waarborg. Dit betekent dat de 7 zekerheden van Ictwaarborg op onze diensten van toepassing zijn. Ons certificaat kunt u Hier vinden.